Hoe kijkt kerk data tegenover gokken?

Bij kerkdata komt natuurlijk behoorlijk vaak deze vraag voor. Hoe kijkt kerkdata tegenover gokken? Gokken is natuurlijk een spelletje voor plezier voor spanning en entertainment. Echter zien wij als kerkdata het niet als een probleem. Leden mogen gokken, maar wij geven wel altijd aan “doe het met mate”. Ook hebben wij bijeenkomsten voor leden die ergens verslaafd aan zijn. Ook hebben we bijeenkomsten als je met een probleem zit. Er komen soms gokkers naar deze bijeenkomsten. Echter proberen we iedereen altijd te helpen.

Ook hebben we met gokverstandig.com een afspraak dat zij de eerlijkste recensies delen. Zo krijgen onze leden de meest betrouwbare informatie. Ook staan hier tips op hoe je het verstandigst kan gokken. Erg interessant en mega fijn dat deze website mee wilt helpen.

Echter willen wij toch aangeven, dat het niet verstandig is om vaak te gokken. De kans dat je verslaafd wordt gaat snel. Echter kunnen we je dan niet altijd helpen om hier vanaf te komen. Voor meer informatie kan u langskomen of ons bellen.